maandag, juli 10, 2006

HMC Calder zet vol in op eigen jeugd!

Wie de namen onder leest van de eigen selectie van het eerste team kan niet anders dan tot de conclusie komen dat HMC Calder komend seizoen vol vertrouwen geeft aan de 'eigen' spelers. Met Bianca, Niels, Jasper, Paul, Twan en Willem heeft het team maar liefst zes spelers honderd procent eigen kweek - ongetwijfeld een unicum in de Meesterklasse.

In een korte serie willen wij de nieuwe aanwinsten van het eerste team nader aan U voorstellen.


Na een jaar het kopmanschap van het tweede team op zich genomen te hebben is Jasper Broekmeulen weer terug in het eerste. Dit heeft hij naast zijn rating (2284 met een winst van 35 punten) vooral te danken aan zijn prima prestaties op het NK Jeugd. In Schagen doet Jasper het op de een of andere manier altijd goed. Eerder werd hij er al Nederland kampioen onder de 16 en afgelopen jaar bleef hij fier overeind in de hoogste leeftijdscategorie. Niemand wist hem te kloppen!

Door zijn studie geneeskunde aan de universiteit van Maastricht zien wij Jasper iets minder vaak op de club dan vroeger, maar gebleven is zijn tomeloze inzet, die wij in het eerste uitstekend kunnen gebruiken!