zaterdag, april 15, 2006

Niels en Paul actief in Kaatsheuvel

In de drie meest recente postings kwamen de namen voor van Nicolai Pedersen, Daniel Fridman, Mikhail Saltaev, Felix Levin, Willem Muhren, Twan Burg, Gerard Welling en Michiel Abeln, die vandaag respectievelijk in Aalborg, Utrecht en Deizisau actief zijn. Daar komen nog twee namen bij, want Niels Ondersteijn en Paul Span doen mee in het Brabants kampioenschap, dat dit paasweekeinde in Kaatsheuvel in 'de Werft' gehouden wordt. Niels is titelhouder en Paul won de titel in het recente verleden drie maal op rij.
Het toernooi startte meteen al met een regelrechte sensatie. De titelhouder ging onderuit tegen Jos Swinkels van De Combinatie uit Asten en vader van Robin Swinkels, een van de favorieten voor de titel.
Alle favorieten wonnen verder, inclusief Herman Grooten, de speler met de hoogste rating (2351), en Paul Span, die clubgenoot Bob Jansen versloeg.
Van HMC-zijde is er verder inbreng van Remco Sprangers (1), Philip Borst (0,5), Brent Burg (0,5), Bob Jansen (0) en de broertjes Jiri en Pepijn Obels (beiden 0).
Mark en Anne Haast begonnen ook met een nederlaag.
Vandaag worden ronde 2 en 3 afgewerkt.